در این ویدئوی آموزشی به شبیه سازی تست فشار استاتیکی و دینامیکی پروفایل فولادی پر شده با بتن در نرم افزار آباکوس پرداخته ایم. مدلسازی شامل هندسه پروفیل فولادی به صورت شل و سه بعدی و هندسه بتن به صورت سالید و سه بعدی می باشد. در شکل زیر نحوه قرارگیری اجزا در محیط اسمبلی نمایش داده شده است.
برای بتن از خاصیت الاستیک و مدل پلاستیک بتن آسیب دیده که در آن رفتار کشش و فشار به صورت جداگنه تعریف می شود، استفاده شده است. برای فولاد نیز از خاصیت الاستیک و پلاستیک به همراه مدل آسیب استفاده شده است.
تحلیل به دو صورت استاتیکی و دینامیکی انجام و در انتها نیز مقایسه ای بین دو حالت صورت پذیرفته است. شرایط تماسی مناسب بین فولاد و بتن به همراه شرایط مرزی و مش بندی نیز به تمامی اجزا اختصاص داده شده است.
پس از اتمام آنالیز تمامی خروجی ها از قبیل تنش، کرنش، آسیب فشاری و کششی بتن، آسیب پروفیل فولادی، نمودارهای نیرو-تغییر مکان و … قابل مشاهده می باشد. در شکل های زیر تعدادی از نتایج این آنالیز نمایش داده شده است.