تمامی مطالب این سایت محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد.
خانه / Abaqus tutorial videos / Abaqus advanced tutorials / شبیه سازی دیوار بنایی تقویت شده با اف آر پی در آباکوس تحت بار فشاری و عرضی

شبیه سازی دیوار بنایی تقویت شده با اف آر پی در آباکوس تحت بار فشاری و عرضی

در این ویدئو به شبیه سازی  قدم به قدم دیوار بنایی تقویت شده با اف آر پی در آباکوس تحت بار فشاری و عرضی پرداخته ایم.مساله از دو قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول نحوه مدلسازی دیوار بنایی و در قسمت دوم اضافه نمودن تقویت کننده اف آر پی به طرفین دیوار توضیح داده شده است.

در قسمت اول:

برای مدلسازی از فضای سه بعدی استفاده و متریال برای آجر و تیر بتنی بالا و پایین دیوار به صورت الاستیک در نظر گرفته شده است.  در خصوص مدلسازی دیوار های بنایی باید گفت که دو روش برای مدلسازی این مساله وجود دارد که روش های ماکرو و میکرو می باشند. در مدلسازی به روش ماکرو نگاه به صورت کلی بوده و از مدلسازی جزئیات ریز و تعاملات بین آجر و ملات صرف نظر می شود که این خود باعث کاهش دقت آنالیز ولی کاهش زمان تحلیل می شود. در روش میکرو خصوصیات ملات در مدلسازی لحاظ شده و لذا نتایج دقیقتر خواهد بود. در این مثال از روش میکرو استفاده شده که برای مدلسازی به این روش نیز می توان به دو صورت عمل نمود. حالت اول مدلسازی ملات به صورت سه بعدی و اعمال خاصیت ترکشن و خواص آسیب در محیط متریال  به ماده ملات به دلیل آسیب دیدن آن در تنش های بالا. در روش دوم ملات به صورت پارت جداگانه مدل نمی شود و به جای آن می توان از سختی ملات که مابین آجرها قرار میگیرد در فرم تماس کوهسیو به همراه مدل آسیب و تکامل ترکشن در محیط تعامل استفاده نمود که در این مثال از روش دوم استفاده شده است.

در این تحلیل از چهارده ردیف آجر به همراه تیر بتنی در بالا و پایین مجموعه استفاده شده است.

در این آنالیز از یک استپ داینامیک اکسپلیسیت استفاده شده که البته می توان با توجه به تعداد بار های اعمالی تعداد استپ ها را افزایش داد. در این مجموعه یک تماس کلی برای تمامی اجزا وجود داشته و برای تعامل آجرها در تماس با ملات خواص کوهسیو به همراه آسیب و مدل تکامل تعریف شده که به سطح تماس این آجرها نسبت داده شده است. اگر میزان بارگذاری به حدی برسد که ملات نتواند آن را تحمل کنید، دو آجر در تماس با هم از هم فاصله گرفته و تماس آنها از بین می رود.

در این آنالیز از یک بارگذاری فشاری عمودی و یک بارگذاری به صورت نیروی متمرکز افقی استفاده شده و در طی تحلیل و با پیشرفت آنالیز به خوبی می توان مد شکست بوجود آمده در دیوار را مشاهده نمود که مطابق با کار  آزمایشگاهی  مد راکینگ نام دارد. برای این آنالیز در انتها مشاهده می شود که مد جدایش یا شکست بوجود آمده همان Rocking می باشد در شکل های زیر می توانید نمایی از نتایج این آنالیز اول را که بدون اف آر پی می باشد را مشاهده نمائید.

در آنالیز دوم به منظور جلوگیری از پدیده راکینگ در ردیف آجرهای پایینی ار دو ورق ۱۶ لایه کامپوزیتی به منظور تقویت نواحی بحرانی استفاده شده است که در شکل زیر می توانید نحوه قرارگیری آن را مشاهده نمائید.

از این دو ورق کامپوزیت در طرفین به منظور ایجاد یک نوع تقویت کننده بهره برده شده است. تمامی مراحل مانند آنالیز اولیه بوده ولی در انتها مشاهده می شود که تحت بار یکسان نه تنها پدیده راکینگ رخ نداده بلکه میزان تغییر شکل در نواحی که اف آر پی استفاده شده است کاهش پیدا کرده است. در شکل های زیر می توانید تعدادی از نتایج خروجی برای آنالیز دوم را مشاهده نمائید.

برای تهیه فایل ها می توانید روی گزینه خرید کلیک کنید.

هزینه تهیه فایل ویدئویی فارسی مرحله به مرحله به همراه فایل نرم افزاری ۴۹۵۰۰ تومان می باشد. پس از خرید دو گزینه دانلود برای شما ظاهر می شود که مربوط به دو آنالیز توضیح داده شده در قسمت بالا می باشد.

درباره ی Abaqus

همچنین ببینید

شبیه سازی اتصال دهنده برشی در سیستم دال بتنی-عرشه فولادی در نرم افزار آباکوس

در این ویدئوی آموزشی به شبیه سازی اتصال دهنده برشی در سیستم دال بتنی-عرشه فولادی ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی مطالب این سایت محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد.
enemad-logo