تمامی مطالب این سایت محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد.
خانه / Abaqus tutorial videos / Abaqus advanced tutorials / شبیه سازی انفجار در هوا روی یک پنل فولادی-بتن فوق توانمند الیافی در نرم افزار آباکوس

شبیه سازی انفجار در هوا روی یک پنل فولادی-بتن فوق توانمند الیافی در نرم افزار آباکوس

در این ویدئوی آموزشی به شبیه سازی انفجار در هوا روی یک پنل فولادی-بتن فوق توانمند الیافی در نرم افزار آباکوس پرداخته ایم. مدلسازی شامل سه هندسه می باشد. دال بتنی فوق توانمند الیافی به صورت سه بعدی و تغییر شکلپذیر، ورق فولادی محافظ به صورت سه بعدی و تغییر شکلپذیر و میلگردها به صورت پارت وایر سه بعدی ترسیم شده اند. در شکل های زیر می توانید نحوه قرارگیری اجزا در محیط اسمبلی را مشاهده نمائید.

برای میلگردها از متریال فولاد با خاصیت الاستیک و پلاستیک، برای ورق فولادی محافظ ماده فولاد با خاصیت الاستیک و پلاستیک استفاده شده است. برای دال بتنی فوق توانمند ماده بتن به صورت الاستیک به همراه مدل concrete damaged plasticity  تعریف شده است. خواص مربوط به دال بتنی از مقاله رفرنس استخراج شده و رفتار فشاری و کششی به همراه مدل آسیب به صورت جداگانه به نرم افزار وارد شده است. این مدل می تواند آسیب های کششی و فشاری در طی فرآیند انفجار را به خوبی مدل نماید. تحلیل به صورت دینامیکی بوده و برای آن از یک استپ اکسپلیسیت استفاده شده است. تماس بین ورق محافظ فولادی و بتن فوق توانمند الیافی به صورت تماس ایده آل و بدون عیب در نظر گرفته شده است. میلگردها نیز به صورت مدفون شده در بتن به کار برده شده اند. پروسه انفجار به صورت انفجار در هوا یا CONWEP تعریف شده که این نیاز به تعریف نقطه انفجار و مقدار ماده منفجره دارد. شرط مرزی گیردار برای برای دو سطح کناری پنل مرکب استفاده شده است. استفاده از مش بندی ریز و مناسب نیز تاثیر بسزایی در دقت نتایج بدست آمده دارد.

پس از اتمام آنالیز به خوبی می توان تنش، کرنش، آسیب های کششی و فشاری، تغییر مکان و … را مشاهده نمود. در شکل های زیر تعدادی از نتایج این آنالیز نمایش داده شده اند.

برای تهیه فایل ها می توانید روی گزینه خرید کلیک کنید.

هزینه تهیه فایل ویدئویی فارسی قدم به قدم به همراه فایل های نرم افزاری ۴۴۵۰۰ تومان می باشد.

 

 

 

درباره ی Abaqus

همچنین ببینید

شبیه سازی خمش چهار محوره تیر بتنی تقویت شده با میلگرد و قوطی آلمینیومی پر شده با بتن فوق توانمند در آباکوس

در این ویدئوی آموزشی به شبیه سازی خمش چهار محوره تیر بتنی تقویت شده با ...

۴ دیدگاه

  1. سلام
    آیا میتوان ماده منفجره را بدون در نظر گرفتن اثر انفجارش مدل کرد؟

    • سلام. وقت به خیر
      منظورتون رو متوجه نشدم چون اگر اثر انفجار لحاظ نشه فقط یه پرات فیزیکی میمونه توی مدل به نام ماده منفجره که هیچ تاتثیری نخواهد داشت.
      با تشکر

  2. منورم همون پارت مکانیکی هست
    فرض کنیم نخواهیم متده در پارت اول منفجر بشود
    نحوه مدل کردن ماده منفجره چطور میشود؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی مطالب این سایت محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد.
enemad-logo