در این ویدئوی آموزشی به شبیه سازی انفجار به روش اویلری-لاگرانژی روی یک پنل مرکب سه لایه(فولاد-فوم آلمینیوم-فولاد) در نرم افزار آباکوس پرداخته ایم. مدلسازی شامل پارت ورق فولادی و فوم آلمینیومی به صورت سالید و سه بعدی می باشد. پارت ماده منفجره نیز به صورت سالید و سه بعدی طراحی شده است. محیط انفجار نیز به صورت پارت اویلری سه بعدی ترسیم شده است. در شکل های زیر می توانید نحوه قرارگیری اجزا در محیط اسمبلی را مشاهده نمائید.
ماده منفجره با استفاده از معادله حالت JWL که توانایی تبدیل انرژی شیمیایی آزاد شده در واکنش انفجار به فشار مکانیکی را داراست، استفاده شده است. برای فولاد از خواص الاستیک و پلاستیک به همراه معیار های آسیب Shear و Ductile به همراه مدل تکامل آنها به منظور پیش بینی آسیب و تخریب در ورق های فولادی مورد استفاده قرار داده شده اند. فوم آلمینیومی نیز به صورت الاستیک به همراه مدل Crushable foam با وارد کردن داده های سختی در نظر گرفته شده است. در این تحلیل از یک استپ اکسپلیسیت به همراه تکنیک مش بندی تطبیقی به منظور بهبود کیفیت مش اجزا در طی فرآیند استفاده شده است. تماس بین اجزا به صورت یک تماس کلی با در نظر گرفتن خواص تماسی لحاظ شده است. شرط مرزی مناسب برای دامنه اویلری و پنل مرکب در نظر گرفته شده است. به منظور ایجاد ماده منفجره در فضای اویلری می توان از دو روش کسر حجمی و یا متریال یکنواخت استفاده نمود که در این آنالیز از روش اول استفاده شده است. مش بندی ریز و مناسب نیز تاثیر زیادی در نتایج حاصل دارد.
پس از اتمام آنالیز به خوبی می توان منتشر شدن ماده منفجره در فضا، تخریب ورق فولادی رویی، فشرده شده فوم آلمینیومی، تنش، کرنش و … را مشاهده نمود. در شکل های زیر تعدادی از نتایج این آنالیز نمایش داده شده است.
برای تهیه فایل ها روی گزینه خرید کلیک کنید.
هزینه تهیه فایل ویدئویی فارسی قدم به قدم به همراه فایل های نرم افزاری ۶۱۵۰۰ تومان می باشد.
Hello, I have already purchased this model a while ago
https://www.youtube.com/watch?v=ZnBBTZ8mQAU&feature=youtu.be
I can’t do experiment for my simulation what I mean is can I see if my simulation is more realistic by looking at
the output graph of the total energy and kinatic energy etc
Also my problem is that when I set element removal in postprocessing in display group the elements will be removed and placed again upon each time step
for example if i set the range for element remove at yield of steel some elelmnts will be removed in one time step where it reach yield and in another time step it will be back in as stress will decrease at that specific
element which makes no sense
Therefore I was expecting that when i set element removal in mesh setting that Abaqus will remove elements that failed or fractured automatically and show me a penetrated plate, but i am not able to see that i dont know why?